Ervaring ouders

Ervaring ouders

September 2015

Met ons gezin kwamen wij 6 jaar geleden terecht bij toen nog het ADHD behandelcentrum. We vielen in een warm bad! Er werd geluisterd naar onze verhalen, er was begrip voor onze zorgen èn er werd direct actie ondernomen om te kijken wat er aan de hand was en hoe onze kinderen, en wij zelf, het beste geholpen konden worden. Al 6 jaar komen wij graag terug voor begeleiding en controles. De medewerkers van Focuz zijn net zo blij als wij dat het goed gaat met onze dochter (inmiddels 22 jaar en ADD) en onze zoon (inmiddels 12 jaar en ADHD).

We zijn elke keer weer dankbaar voor de professionele en persoonlijke zorg bij Focuz. Bedankt medewerkers, jullie zijn top!

Familie Caspers

 


10 september 2014
Onze zoon Milan had op school last van concentratie- en soms gedragsproblemen. Hij had grote moeite met opletten in de klas, werd er keer op keer uitgestuurd of had conflicten met docenten.
Via schoolmaatschappelijk werk is ons aangeraden Milan een psycho-diagnostisch onderzoek te laten ondergaan. Met name omdat hij het zelf graag wilde (hij had last van zijn gedrag) zijn we dat traject ingegaan.
Voor het onderzoek zijn we bij Focuz terechtgekomen. Alle tests en gesprekken zijn prettig en op een relaxte manier verlopen, zowel voor ons als voor Milan. Na de uitslag hebben we hem zelf de keuze gelaten: wel of geen medicatie.
Milan is gestart met Equasym en heeft daar enorm veel baat bij gehad. Het klinkt misschien ongeloofwaardig maar hij heeft sporadisch nog problemen op school gehad! Wat bijwerkingen betreft, hij is een aantal kilo’s afgevallen. Aan zijn karakter is gelukkig niets veranderd!

Annemarie en Rene Voogd