Behandelaren

Behandelaren

Alle bij het Focuz Behandelcentrum werkzame personen zijn professionals en gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met leer en gedragsstoornissen. Allen zetten zich in voor een oplossingsgerichte therapie met ouders en kind.

Maak kennis met onze staf:

stafi

RamnathKinderarts, Gracita Ramnath

Gracita heeft ruime expertise om ADHD, Autisme en de meest gangbare co-morbiditeit (bijkomende leer- en gedragsproblemen) te kunnen diagnosticeren en behandelen. Zij is naast haar werk als algemeen kinderarts in een middelgroot ziekenhuis zich meer gaan toeleggen op de behandeling van kinderen met ontwikkelingsproblemen als ADHD of autisme.

 

Kinderarts, Regina van Ommen

Regina is algemeen kinderarts met als aandachtsgebied kinderen met ontwikkelingsproblemen zoals ADHD en Autisme. Ze heeft 16 jaar in het Lange Land ziekenhuis Zoetermeer gewerkt. Daarnaast heeft ze met een collega sinds bijna 5 jaar een eigen praktijk in Oegstgeest (www.dekinderdokters.nl). Vanaf januari werkt Regina als kinderarts met veel plezier bij Focuz. Aanvankelijk eerst alleen op de donderdag, nu ook op dinsdag. Regina werkt voornamelijk in de vestiging in Capelle aan den IJssel, maar soms ook in de vestiging in Woerden. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen van 13, 16 en 18 jaar.

 

Psychotherapeut en orthopedagoog, Fred Vrooman

Fred heeft veel ervaring in het geven van gedragstherapie aan kinderen met ontwikkelingsstoornissen. Tevens past hij gezinsbehandeling toe wanneer dit geïndiceerd is.

 

 

westraGZ psycholoog/kinderpsycholoog, Maaike Westra-Smit

Maaike heeft ruime ervaring in het stellen van de diagnose en het geven van educatie,gedragstherapie en oudertraining bij kinderen met ADHD, autisme en verwante stoornissen. Daarnaast heeft Maaike Westra-Smit veel ervaring met complexe ontwikkelingsproblematiek op meerdere domeinen.

 

foto-volgtKinderpsychiater, Joes Hagendoorn

 

 

 

 

GZ Rachel1psycholoog/kinderpsycholoog, Rachel Semeijn

 

 

 

 

Istra200850Orthopedagoog Generalist, Istra Wout

Istra heeft veel ervaring in het werken met kinderen met ‘moeilijk’ gedrag: agressie, niet luisteren, druk zijn enzovoorts. Dit gedrag kan verschillende oorzaken hebben. Istra is dan ook thuis in verschillende vormen van diagnostiek en behandeling. Ze geeft psycho educatie, EMDR, (cognitieve) gedragstherapie, opvoedersondersteuning en gezinsbehandeling. Istra is een persoonlijke en betrokken therapeut. In haar vrije tijd houdt zij van tuinieren, sporten en onderneemt zij graag activiteiten met haar gezin.

 

foto-volgtKinderpsycholoog, Jojanneke van de Kuilen

 

 

 

foto-volgtGZ- Psycholoog, Marijke Groos

 

 

 

foto-volgt

Verpleegkundig specialist, Corine Smit

 

 

 

foto-volgtPsycholoog, Marieke van Meurs

 

 

 

foto-volgtPsycholoog, Judith van Langevelde

 

 

 

 

Psycholoog, Shirley van Zelm

 

 

 

 

foto-volgtOrthopedagoog, Dilber Demirbas

 

 

 

foto-volgtBack Office Manager, Cobi van Klaveren

Cobi kan al uw vragen rondom de afhandeling met de gemeente, evenals vragen rondom afspraken en de behandeling zo goed mogelijk beantwoorden.

 

 

tongeren

Front Office Manager/HR manager, Bianca van Tongeren

Bianca kan al uw vragen rondom afspraken en de behandeling zo goed mogelijk beantwoorden.

 

 

foto-volgtAdministratief medewerker, Friede Apinsa

 

 

 

foto-volgtBack office medewerker, Annette Koot

 

 

 

ogtropMedisch secretaresse, Betty van Ogtrop

Betty kan al uw vragen rondom de behandeling zo goed mogelijk beantwoorden.

 

 

Elza1

 

Secretaresse, Elza Hazenbroek

Elza kan al uw vragen rondom aanmelding, behandeling en afspraken zo goed mogelijk beantwoorden.

 

foto-volgtBalie medewerker, Suzanne Benschop